Ücretsiz Blog Hizmeti Veren En Kaliteli Siteler

İnternet kullanımı çığ gibi büyürken kullanıcılarında web sitesi açma merağı büyüyor. Kimisi bir blog açarak sesini duyurmaya çalışıyor kimisi genel sitelerden sesini duyurmaya çalışıyor, yani anlayacağınız üzere sesini duyurmak isteyen çok internet dünyasında. Kullanıcılar tabikide en kaliteli blog sitelerindan sesini duyurmaya çalışıyor. Şimdi sizlere en kaliteli blog servislerinin adreslerini ve hangi blogun ne kadar, ne derece kaliteli olduğunu anlatmaya çalışacağım.
Tavsiye Sırası:
1- Blogger – www.blogger.com

Blogger, dünya devi google tarafından hizmete konulan dünyaca ünlü blog siteleri arasındadır, dünyaca ünlü blogger sitesi, kullanıcılara her türlü yardımı sağlıyor. Hemen hemen her türlü içeriğe izin veren blogger kolay kullanımı ve google güvencesiyle bizim gözümüzde lider. Google tabanlı olduğu için eğer bir gmail hesabınız var ise gmai hesabınızla giriş yapabilirsiniz.
Domain Tipi: siteadresiniz.blogspot.com
Reklam: Yok
2- Wordpress – http://tr.wordpress.com
Wordpress dünyaca ünlü bir blog sistemidir, wordpress’in birçok eklentisiyle blog kullanımızı en kolay’a çekebilirsiniz. Blogger ile bize göre kalitesi aynıdır.
Domain Tipi: siteadresiniz.wordpress.com
Reklam: Yok
3- Blogcu – www.blogcu.com
Blogcu bir Türk firmasıdır, kaliteli alt yapısı ve kolay kullanımı ile birçok kişinin tercih sebebidir.
Domain Tipi: siteadresiniz.blogcu.com
Reklam: Var

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLAYIN